Katarzyna Groniec
PRZEGAPIŁEŚ BILETY?
O tym wydarzeniu informowaliśmy w naszym newsletterze na samym początku sprzedaży! Nie przegap w przyszłości biletów na żadne wydarzenie, zapisz się na nasz newsletter:
Miejsce wydarzenia:
Kategorie cenowe
SCENA
Opis:
Katarzyna Groniec w Szczecinie.
Niepowtarzalna artystka, której styl jest rozpoznawalny już po kilku dźwiękach powraca do Szczecina z koncertem, którego nie można ominąć.
Wspaniałe teksty Agnieszki Osieckiej zabrzmią w pięknej sali Opery na Zamku.
Za dowód udanego wieczoru niech posłużą recenzje:
Agata Passent - "Zdarza się, że covery przyćmiewają wykonania oryginalne… Czy to dobrze czy źle? Groniec śpiewa awangardowo, czasem wywraca piosenki do góry nogami jednocześnie zachowując ich sens i nadając im nowe sensy.”
Magda Umer - "Podziwiam Kasię już od ponad dwudziestu lat [...] specjalnie przyjechałam z daleka, ale aż tego co zobaczyłam i usłyszałam - nie spodziewałam się jednak. Kasia jest chyba w jakimś apogeum artystycznym. Wybitna, osobna artystka. Wszystko mi się podobało- to co śpiewała i to jak śpiewała[...] Tego wieczoru inaczej płynął czas i jakaś niebywała energia tej pozornie kruchej artystki i Jej muzyków -udzieliła się wszystkim. Owacja na stojąco i okrzyki zachwytu młodych ludzi.Mistrzostwo świata!!!!!!!!!!!!!!"