Rozczarowani - Magiczne Show z udziałem Just Edi i Czarek Czaruje
miejsca siedzące, nienumerowane
Sektor A (przy scenie): 69 zł, Sektor B: 49 zł
Inne terminy dla Rozczarowani - Magiczne Show:
Miejsce wydarzenia:
Opis:
Rozczarowani - Magiczne Show z udziałem duetu finalistów programu Mam Talent i gwiazd YouTube - Just Edi i Czarek Czaruje!
Iluzja, triki z udziałem widzów i pokazy, które sprawiają, że publiczność przeciera oczy ze zdziwienia. Rozczarowani - duet finalistów programu Mam Talent - Edi i Czarek Czaruje to jedni z najsłynniejszych w kraju iluzjonistów, finaliści programu Mam Talent, gwiazdy YouTube (ponad 15 milionów odsłon) po raz pierwszy w naszym mieście!
Adrian Pruski, znany jako Just Edi, to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i charyzmatycznych iluzjonistów w Polsce. Występował Londynie, Edynburgu, Paryżu, Mediolanie i Wiedniu, a swoją sztukę doskonalił m.in w Indiach.
Czarek Czaruje to jeden z najmłodszych profesjonalnych iluzjonistów w Polsce i jednocześnie najbardziej dynamicznie rozwijający się artysta na scenie magików w kraju. Jako iluzjonista na scenie debiutował, występując z magikiem Just Edi Show. W krótkim czasie zdobył ogromne doświadczenie, a jego wyjątkowa charyzma pozwoliła mu podbić serca tysięcy widzów w całym kraju i za granicą.
Duet - Rozczarowani- Edi i Czarek Czaruje, zachwycił tysiące widzów, podobnie jak jurorów Mam Talent. Przede wszystkim - niesamowitymi trikami i bezpośrednim kontaktem z publicznością.
Tak będzie i tym razem – Rozczarowani - Magiczne Show to czas niesamowitych wrażeń dla wszystkich fanów iluzji i sztuki. Co więcej Rozczarowani nie wystąpią sami – gościem specjalnym Magicznego Show będzie gwiazda youtube Anna "Anka" Wójcik z kanału FANKA, która wykona swoje premierowe utwory oraz wzbogaci wyjątkowe Magiczne Show!
Efekty specjalne, pełne kreatywności sztuczki karciane, triki ze znikaniem przedmiotów i pokazy ekwilibrystyczne Rozczarowanych zawsze okraszone są dozą komediowego humoru.
Iluzje Rozczarowani - Magiczne Show zapewni Państwu niezapomniane emocje i wiele niesamowitych wrażeń!
To będzie wielkie show!
Spektakl przeznaczony dla dzieci (preferowany wiek powyżej 7 lat) oraz widzów dorosłych.
Specjalna oferta dla grup/szkół - więcej informacji pod numerem +48 662 078 492 lub mailowo marketing@kidsarena.pl